30. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det var måske ikke uden grund, at en cyklist natten til torsdag forsøgte at stikke af fra politiet.

Episoden fandt sted ved halv et-tiden. Her ville en politipatrulje kontrollere en cyklist, som kom kørende ad Holbækvej i Jyderup. Men cyklisten ønskede tilsyneladende ikke at tale med politiet og forsøgte at flygte væk ind i en baggård.

Politiet fulgte efter og fik kontakt til en 41-årig mand fra Jyderup, som blev fundet i besiddelse af godt to gram amfetamin. Da politiet fik kigget sig omkring, fandt patruljen få meter væk to plader hash med en samlet vægt på 187 gram ligge på jorden. Politiet misænkte den 41-årige for at have smidt hashen fra sig, så han blev sigtet for at have været i besiddelse af de to plader hash.

Ved en efterfølgende ransagning af mandens bopæl fandt politiet yderligere knap et gram hash, som også blev beslaglagt sammen med de øvrige fundne stoffer.

Politiet oplyser, at den 41-årige erkendte besiddelse af amfetaminen og hashen på bopælen, men nægtede kendskabet til de 187 gram hash, som blev fundet i baggården. Han kan dog forvente at høre nærmere politiet, når efterforskningen er afsluttet.