23. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Onsdag kort før klokken 15 tilkaldte en 72-årig mand brandvæsnet fordi der var udbrudt brand i et redskabsskur ved hans bopæl på Emmabodavej i Jydeurp.

Den 72-årige havde forinden brugt en ukrudtsbrænder i nærheden af redskabsskuret, da han kort efter opdagede ild op ad en væg i skuret. Trods ihærdig forsøg på at slukke branden med vand fra en vandslange havde ilden fået så meget fat i skuret, at brandvæsnet måtte tilkaldes.

Inden brandvæsnets ankomst havde ilden nået af sprede sig til hele skuret, en carport og tagudhænget ved en indgang til boligen samt husets bryggers.

Politiet oplyser, at igen personer kom til skade ved branden.

Politiet vurderer, at årsagen til branden var uforsigtig omgang med ukrudtsbrænderen og den 72-årige er derfor blevet sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen, så han nu kan se frem til at modtage en bøde som afgørelse på sagen.