18. juni 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

En spirituspåvirket 21-årig mand fra Holbæk blev anholdt to gange i løbet af weekenden.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Første gang var fredag ved 20-tiden, da ambulancepersonale var i gang med at behandle en kvinde på Vig Stationsvej i Vig. Her skabte den 21-årige uro og forstyrrede amublancepersonalet. Han var opfarende over for politipatruljen i en grad, så han blev anholdt for at skabe ro på stedet.

Under transporten til poitistationen fortsatte og kaldte en politikvinde diverse ukvemsord samt bide betjenten i fingeren. Han blev derfor sigtet for vold mod tjenestemand, men blev løsladt senere på natten, da han var faldet til ro.

Omkring kl. 02.45 natten til søndag blev den 21-årige igen anholdt. Denne gang var han blevet fanget på politiets overvågningskamera i Vestergade optrædende voldeligt over for andre i nattelivet foran en pub.

Da patruljen anholdt ham modarbejdede han igen politiet og hans optræden i spirituspåvirket tilstand gjorde, at han blev taget med i detentionen til afrusning, men blev løsladt næste morgen.

Den 21-årige vil senere høre mere fra politiet i sine sager, når de skal afgøres.