23. april 2024

Foto: Politi.dk

En fogedsag endte som narkosag, da en politipatrulje fredag formiddag besøgte en adresse i Vipperød, for at hente en beboer, der var eftersøgt til Fogedretten og derfor skulle anholdes.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

I følge den blev døren ikke åbnet ved politiets ankomst, så i stedet gik patruljen om til en terrassedør, hvor de kunne se en mand sidde i sofaen inde i huset. På sofabordet lå mistænkelig meget hvidt pulver, som betjentene gerne ville se nærmere på. Selvom manden ikke åbnede døren, fik politiet hurtigt adgang. Den 42-årige mand blev anholdt, og lejligheden blev ransaget og gennemgået med narkohund.

Der blev i alt fundet 100 gram stof, der viste sig at være amfetamin og 13 gram hash, som blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Den 42-årige blev sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg på grund af den omfattende mængde.

Den 42-årige blev taget med en tur i fogedretten, hvor han fik klaret sit udestående. Herefter blev han taget med på politistationen, hvor han blev afhørt til sagen, som han erkendte, hvorefter han blev løsladt, da der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han kan forvente at høre mere i sin sag senere.