22. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 21-årig mand fra Jyderup var fredag aften involveret i et færdselsuheld i Roskilde.

Uheldet skete kl. 19.15 i krydset Østre Ringvej – Trekroner Allé – Østbyvej, da den 21-årige i en personbil var kørt ad Østbyvej mod øst og aktiverede blinklyset før en planlagt svigning til højre ad Østre Ringvej. Han fortrød, da det var det forkerte lyskryds han ville svinge i og slog blinklyset fra og fortsatte ligeud i østlig retning ad Trekroner Allé. I modsat retning kom en 52-årig kvinde kørende i en personbil og var standset midt i krydset, inden hun skulle svinge til venstre ad Østre Ringvej mod Syd. Hun begyndte på sin svingning, så den 21-årig kørte ind i hendes højre forskærm.

Efter uheldet var de to bilister kørt hen til en nærliggende skole, hvor politiet fik kontakt til dem og fik optaget rapport om uheldet. Politiet skal nu forsøge at få klarlagt de nærmere omstændigheder, herunder hvorvidt færdselsloven kan være overtrådt.

Kort: © OpenStreetMap contributors