28. maj 2024

Eurojackpot. Foto: Danske Spil A/S.

En ældre mand fra Holbæk Kommune har vundet over to millioner kroner i Eurojackpot.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den nybagte millionær er er glad for at rejse, og er ike i tvivl om, hvad pengene skal bruges til:

-Jeg elsker at rejse, og jeg rejser både meget og meget langt, så pengene skal bruges på rejser sammen med min familie, for dem rejser jeg meget gerne sammen med, siger han, ifølge pressemeddelelsen.

Indtil videre ved familien dog ikke, at de kan forvente at få betalt for de næste rejser – manden har planlagt at vente med at fortælle sine børn om Eurojackpot-gevinsten til deres respektive fødselsdage – så kan han nemlig slå to fluer med et smæk og invitere dem med på tur i samme ombæring.

-Du kan tro, at jeg kommer til at nyde gevinsten. Og vi skal nok få planlagt at bruge de penge, siger han.

Og lige der, ved han faktisk, hvad han snakker om; han har nemlig prøvet det før.

For mange år siden vandt manden nemlig en større fem-cifret gevinst, og dengang øremærkede han alle pengene til ferierejser – og det er præcis det, han har tænkt sig at gøre igen.

Manden fortæller, at han i forvejen har set rigtig mange fjerne egne af jorden, men nu vil han lægge hjernen i blød for at finde på nye rejsemål. Indtil videre ved han ikke præcist, hvor han skal hen, men det skal han nok nå til, siger han og understreger, at fantastiske rejser ikke nødvendigvis skal gå til fjerne destinationer.

-Nejnej, jeg elsker at komme til Nordjylland og se ørnereservatet Eagleworld. Det er enormt spændende at se ørnene. De er store!