22. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet søger vidner efter tyveri af GPS-udstyr fra traktorer på to adresser på henholdsvis Have Borupvej og Stestrupvej i Kirke Eskilstrup.

Tyverierne er sket på et tidspunkt fra sent søndag eftermiddag til tidligt mandag morgen – i det ene tilfælde kan tidspunktet for tyveriet formentlig indsnævres til mellem kl. 03.00 og 04.00 mandag.

Traktorerne hvorfra GPS-udstyret er stjålet har stået inde i en bygning. De stjålne GPS-ere har hver især en værdi på op til ca. 100.000 kr., så værdien af det stjålne udstyr anses for betyderligt, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har undersøgt gerningsstederne for eventuelle spor og skal nu afklare om sporene kan være med til at identificere en mistænkt. Desuden undersøger man, om der er sammenhæng med lignende tyveri i samme tidsrum på Nordmarksvej i Solrød Strand.

I forbindelse med efterforskningen vil politiet gerne i kontakt med personer, der måtte have set mistænkelig adfærd på nogen af de anførte veje i løbet af natten mellem søndag og mandag. Politiet kan kontaktes på telefon 114.