23. april 2024

Holbæk hev alle tre point hjem i fredagens kamp mod Brønshøj i Danmarksseriens oprykningsspil.

De første tyve minutter af kampen var ganske chancefattige, men med Holbæk i overtag.

I 23. minutter fik gæsterne fra Brønshøj en stor chance, på et hjørnespark, der gik til en godt placeret Andreas Horsebøg, som dog headede bolden over mål.

Efter en halv times tid var det så Holbæks tur til at få en stor mulighed, da Tarik Mourhrib sendte bolden mod Brønshøjs mål, hvor målmanden leverede en redning.

Tre minutter efter forsøgte Mourhrib sig igen, men denne gang sendte han bolden forbi målet.

Med omkring syv minutter tilbage af 1. halvleg fik gæsterne en stor chance, da den tidligere Holbæk-spiler Rasmus Suhr Petersen modtog bolden, men endte med at sparke den lige på Holbæks målmand.

2.halvleg var kun lige fløjtet i gang, da Rasmus Suhr Petersen igen fik muligheden for at bringe Brønshøj foran. Det blev kun lige ved og næsten for bolden ramte overliggeren.

Tarik Mouhrib var slet ikke færdig med at forsøge. I 50. minut forsøgte han sig med et langskud mod Brønshøjs kasse – men bolden endte med at gå lige forbi målet.

To minutter efter kom forløsningen, da Tarik Mourhrib fra kanten af feltet sendte bolden i mål og dermed bragte Holbæk foran 1-0.

I 65. minut udbyggede Anders Steen Nielsen Holbæks føring til 2-0 på et langskud, der ikke lævnede Brønshøjs målmand nogen chance.

Selvom de resten af kampen også bød på chancer til begge hold, kom det ikke til yderligere scoringer, så kampen endte 2-0 til Holbæk, som dermed fik tre point til regnskabet.