28. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 37-årig mand uden fast bopæl er blevet varetægtsfængslet, sigtet for røveri og vold.

Politiet oplyser, at den 37-årige er sigtet for en række tifælde af vold mod forskellige personer i Holbæk by siden 16. februar.

Han er sigtet for en episode, der fandt sted søndag formiddag. Her anmeldte personalet i supermarkedet Aldi på Borgmester N E Hansensvej, at de havde tilbageholdt en butikstyv, som havde stjålet en kuliltedetektor og to digitalure til i alt 407 kr. Butikstyven, havde slået og sparket personalet, da han blev stoppet efter at være gået igennem kassen uden at betale. Tyven slap væk fra butikken, men blev fundet af en patrulje på Ahlgade, hvor han blev anholdt og sigtet for røveri.

Om aftenen mandag den 27. februar forsøgte den 37-årige, ifølge politiet, at stjæle to pakker cigaretter i Kvickly. Og i den forbindelse skubbede han til en 17-årig medarbejder og sparkede ud efter en anden medarbejder.

Den 37-årige mand er også sigtet for vold mod en medarbejder på Mc Donalds i Holbæk, hvilket fandt sted om aftenen onsdag d. 1. marts. Her blev en 19-årig mandlig medarbejder overfaldet med slag og spark.

Desuden er han sigtet for forsøg på vold mod en vagt på et asylcenter i Holbæk, hvilket skal være sket torsdag den 16. februar.

Den 37-årige blev mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk og her blev han varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 28. marts.

Læs også: Stjal cigaretter i Kvickly og