12. juli 2024

Arkivfoto: Pixabay.

Mandag aften ved 18-tiden modtog politiet en anmeldelse fra personalet i Kvickly i Slotcenteret om en mand, som havde forsøgt at stjæle to pakker cigaretter, hvilket havde udviklet sig, da manden ikke betalte herfor og gik sin vej.

Politiet kørte til frem til stedet, men manden var forsvundet. Han havde dog afleveret de to pakker cigaretter til en 17-årig mandlig medarbejder, som var fulgt efter manden og havde bedt om at få cigaretter tilbage. Cigarettyven skubbede den 17-årige og vendte sig herefter om og forsøgte at sparke ud efter en anden ung medarbejder, der også var fulgt efter.

Ifølge politiet kom ingen af de to unge medarbejdere fysisk til skade ved episoden, og politiet ledte efterfølgende efter manden i området, men uden at finde ham.

Han blev beskrevet som 40-50 år gammel, mørk i huden, 175-185 cm høj, kort gråligt hår, iført sort jakke, grå joggingbukser og mørkeblå kondisko. Han medbragte en hvid plastpose.