28. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet rykkede natten til søndag ud til Vestergade i Holbæk efter en anmeldelse om, at en mand stod og skubbede til vagterne ved et diskotek, hvorfra manden tidligere var blevet bortvist.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man modtog anmeldlesen kl. 01.07.

På stedet fik politiet kontakt til en 35-årig mand fra Svinninge, der ikke ønskede at efterkomme politiets påbud om at forlade området. I stedet begyndte han at åbne patruljebilens døre og talte på en truende måde med betjentene. Politiet valgte at bruge peberspray mod den 35-årige for at pacificere ham. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af den truende adfærd over for politiet

Politiet vurderede, at det ville være nødvendigt at frihedsberøve ham for at få ro på stedet. Han blev derfor taget med til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning. Han blev løsladt søndag morgen.