24. juli 2024

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

SF: Ingen børn skal begynde i skole, før de er klar

Børn er børn. Børn er forskellige, og alle børn skal have den tid, de har brug for. Derfor bekymrer det mig, at den nye SVM-regering er ved at løbe fra aftalen, om at give børn ret til et år ekstra i børnehaven, hvis de har brug for det.

Mange børnehavebørn bliver desværre sendt i skole, selvom de ikke er klar, fordi det er billigere for kommunerne. I SF ønsker vi ikke at gå på kompromis med børnenes trivsel og behov.

I SF arbejder vi derfor fortsat med at lægge pres på regeringen og få vores aftale om en senere skolestart igennem, så ingen børn skal begynde i skole, før de er klar. Børnetrivsel er vigtigere end topskattelettelser. 

Jacob Mark, MF
Børne- og undervisningsordfører for SF