12. juni 2024

Arkivfoto: Michael Johannessen.

En 25-årig mand fra Svinninge må de næste par år ikke komme på et diskotek i Nygade efter han var til gene for diskotekets øvrige gæster.

Ifølge døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi havde den 25-årige været til gene for de øvrige gæster på diskoteket med sine tilnærmelser, ligesom han ikke havde fulgt dørmændenes anbisninger.

Politiet kom til stedet og anholdt den 25-årige og sigtede ham for overtrædelse af restaurationsloven. Efter anholdelsen lavede han et udfald mod politiet, som sammen med truende udtalelser, resulterede i, at han også blev sigtet overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Den 25-årige fik lov til at sove rusen ud i detentionen på politistationen i Roskilde. Han har fået forbud mod at være gæst på diskoteket de næste to år og han vil senere høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne mod ham.