24. februar 2024

Foto: Rigspolitiet.

Svært bevæbnet politi var tirsdag eftermiddag tilstede i Ugerløse i forbindelse med en anholdelsesaktion.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at man klokken 15.30 foretog anholdelse af to mænd i bl.a. Ugerløse i en sag om skuddrab i Mogenstrup juledag sidste år. Her blev en 34-årig mand med relation til rockermiljøet skudt og dræbt.

Tirsdagens anholdelsesaktion skete i samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi.

De to anholdte bliver begge fremstillet i grundlovsforhør onsdag ved retten i Næstved sigtet for medvirken til drab.

-Anholdelserne er et resultat af vores målrettede efterforskning af drabet, og jeg er tilfreds med, at vi nu får mulighed for at stille yderligere to mistænkte for en dommer i denne alvorlige sag, siger politiinspektør Kim Kliver, der samtidig fortæller, at politiet fortsætter efterforskningen af sagen.

Der vil blive begæret dørlukning ved grundlovsforhøret.