19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 14-årig dreng blev kvæstet, da et kanonslag onsdag eksploderede i hånden på ham.

Personalet på et lægehus i Tølløse slog kort før klokken 14 i går alarm til politiet, efter en dreng var kommet ind til akut behandling for skader.

Der var tale om en 14-årig dreng fra Tølløse, som havde fået skader på sin ene hånd og den ene side af kroppen, da et hjemmelavet og ulovligt kanonslag på størrelse med en køkkenrulle var eksploderet i hånden på ham. Den tilskadekomne og en kammerat havde fået prajet en bilist, der havde kørt den tilskadekomne dreng til lægehuset.

På grund af hans skader blev han i en tilkaldt lægehelikopter fløjet til Odense Universitets Hospital til fortsat undersøgelse og behandling i anledning af sine skader, så politiet har ikke fået afhørt drengen om de nærmere omstændigheder.

Politiet undersøgte efterfølgende en park i nærheden af Vestergade, hvor ulykken skulle være sket, men fandt ikke yderligere ulovligt fyrværkeri i området.

Drengens forældre er underrettet, og politiet undersøger nu de nærmere omstændigheder, herunder hvorfra drengen har fået fat i det ulovlige kanonslag.