19. juli 2024
Foto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Onsdagens snevejr restulterede i flere glatføre uheld i vores område.

Omkring kl. 12.32 mistede en 32-årige mand fra Herlev kontrollen over sin personbil, da han kom kørende mod øst ad Holbækmotorvejen ved Vipperød. Den 32-årige påkørte autoværnet i midterrabatten.

Kort efter klokken 20 skete et uheld på Kalundborgmotorvejen ved Holbæk, hvor en37-årig kvinde fra Regstrup under kørslen mistede kontrollen over bilen og påkørte midterautoværnet for derefter at standse i nødsporet.

Godt tyveminutter senere på Holbækmotorvejen ved afkørsel 19, Holbæk, endte en 30-årig kvinde i nødsporet, da hun mistede kontrollen over sin personbil.

Klokken 21.17 fik politiet en anmeldelse om, at en 55-årige kvinde fra Eskebjerg mistede kontrollen over sin personbil, da hun kørte vestlig retning ved Kalundborgmotorvejen afkørsel 2, så hun påkørte autoværnet. Motorvejen var kortvarigt spærret i forbindelse med oprydningsarbejdet.

En 24-årig mand fra Kalundborg mistede kort efter klokken 23.30 kontrollen over sin personbil, da han kom kørende i vestlig retning ad Kalundborgmotorvejen ved Holbæk. Den 24-årige påkørte autoværnet. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at han efterfølgende blev sigtet for kørsel uden førerret i bilen, da han ikke havde noget