24. marts 2023

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

En 54-årig mand fra Holbæk blev mandag eftermiddag fundet livløs i en bil, som lå på hovedet i kanalen ved Hagesholmvej i Audebo.

En 54-årig mand fra Holbæk blev mandag eftermiddag fundet livløs i en bil, som lå på hovedet i kanalen ved Hagesholmvej i Audebo.

Det var en forbikørende bilist, som kl. 16.41 slog alarm efter at have set, at der i det skarpe sving var nogle hjulspor, som fortsatte ligeud mod kanalen, og nede i kanalen lå en personbil på hovedet under vand, så kun bilens bund og hjul stak over vandoverfladen.

Politi, ambulance og redningsmandskab blev sendt til stedet, og redningsfolkene fik reddet en livsløs mand ud af bilen. En læge fra den tilkaldte lægehelikopter kunne efterfølgende konstatere, at manden var afgået ved døden.

En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og omstændighederne herved, hvorefter den foreløbige konklusion er, at bilisten efter kørsel ad Hagesholmvej i østlig retning er fortsat ligeud i det skarpe vejsving, så han havnede i kanalen.

Den omkomne 54-årige mands pårørende er underrettet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken.


Video: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

Leave a Reply