15. april 2024

Foto: Michael Johannessen.

En 19-årig mand blev onsdag aften anholdt for trusler med kniv mod to tilfældige unge mænd.

En 19-årig mand blev onsdag aften anholdt for trusler med kniv mod to tilfældige unge mænd.

Politiet modtog kort før klokken 21.30 med kort mellemrum anmeldelse fra både en 23-årig mand fra Holbæk og en 14-årig dreng fra Kalundborg kommune, idet de begge var blevet truet med at blive dræbt af en mand, som de hver især tilfældigt havde mødt i krydset mellem Borgm. N. E. Hansensvej – Kastanievej.

Ingen af de to anmeldere havde lidt fysisk overlast, og de var begge flygtet væk fra stedet.

Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder hundepatruljer og politiets indsatsleder, for at få afhørt de to anmeldere nærmere og samtidig lede efter den truende mand, som kl. 21.52 blev anholdt på Kastanievej.

Der var tale om en 19-årig mand fra Holbæk, som, ifølge politiet, fremstod påvirket af euforiserende stoffer.

Han blev taget med til politistationen i Roskilde, hvor han efter en lægeundersøgelse blev anbragt i detentionen til afrusning inden afhøring til sagen.

I området, hvor den 19-årige havde været, fandt politiet en kniv, som nu skal undersøges nærmere for at få afklaret, hvorvidt det var kniven, som den 19-årige brugte til at true med ud over de verbale trusler.

Torsdag morgen blev den 19-årige afhørt til trusselssagerne og herefter løsladt, men han kan forvente på et senere tidspunkt at blive stillet til strafferetligt ansvar for truslerne, opluser Midt- og Vestsjællands Politi.

Video: Michael Johannessen.