Ventede på toget: 16-årig frarøvet sin telefon

En 16-årig dreng fra Holbæk blev tirsdag aften frarøvet sin telefon på Jyderup Station.

Den 16-årige sad på stationen og ventede på toget, da en, da en ung mand henvendte sig til ham uopfordret. Efter en kort dialog imellem de to truede han den 16-årige til at udlevere sine værdier.

Den 16-årige gav gerningsmanden sin iPhone og sit Rejsekort, hvorefter gerningsmanden løb fra stedet i sydlig retning mod Netto.

Gerningsmanden beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 175-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Krøllet hår., Talte: Dansk med accent, Iført: sort jakke med teksten Ellesse, sorte bukser, sorte sko og sort maskering.

Den 16-årige fik hjælp til at ringe til politiet, der modtog anmeldelsen klokken 21.25. Politiet satte straks kursen mod Jyderup. Hundepatruljer afsøgte området, men fandt ikke frem til den flygtede gerningsmand.

Den 16-årige blev afhørt til sagen, og hans forældre orienteret.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu efterforsker sagen og i den forbindelse søger vidner, som har set den beskrevne mand i Jyderup tirsdag aften. Borgere som har set ham flygte fra stedet eller har bemærket ham forud for røveriet kan ringe til politiet på tlf. 114.

Leave a Reply