22. maj 2024

Blomster foran plejecentret. Foto: Michael Johannessen.

Knivdrabet på en 37-årig gravid kvinde torsdag aften, da hun var på vej hjem fra arbejde på plejecentret på Samsøvej har påvirket mange - også Holbæk Kommunes borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen.
Blomster foran plejecentret. Foto: Michael Johannessen.

Knivdrabet på en 37-årig gravid kvinde torsdag aften, da hun var på vej hjem fra arbejde på plejecentret på Samsøvej, har påvirket mange – også Holbæk Kommunes borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen.

På sin Facebook-side skriver borgmesteren bl.a.: “Jeg er dybt berørt af den tragiske hændelse, hvor en 37-årig kvinde, en af vores medarbejdere, torsdag aften på den mest grusomme måde er blevet knivdræbt foran Plejecenter Samsøvej i Holbæk” og hun kalder drabet for “helt ubegribeligt”.

“Alle mine tanker går til alle dem, som havde kvinden kært”, slutter borgmesteren sit opslag, som du kan læse i sin fulde længde på Facebook.