Efterlyser ung mand for kvindedrab

Midt- og Vestsjællands Politi søger efter en ung mand i 18-19 årsalderen som gerningsmand til drabet på en gravid 37-årig kvinde i nat.

Kvinden havde netop fået fri for arbejde på Samsøvej plejecenter i Holbæk, da hun kl 23.10 torsdag aften blev overfaldet og stukket med flere knivstik af en endnu ukendt gerningsmand.

Den dræbte kvinde har afghansk baggrund. Hun var gravid, men den første af politiets patruljer, der ankom til stedet kort tid efter drabet, ydede førstehjælp og det lykkedes dermed for barnet at overleve drabet.

En af kvindens kollegaer forsøgte at stoppe gerningsmanden, men uden held.

Gerningsmanden beskrives som:

• Mand, 18-19 år
• 170-175 cm høj
• Spinkel af kropsbygning og med lange ben
• Brun i huden
• Sort kort jakke og sort hue

Søger vidner og beder om sikring af videoovervågning

Politiet hører gerne fra alle, der har været i området og bemærket køretøjer eller personer i området. Det samme gælder, hvis man har set blodigt tøj eller andet mistænkeligt ligge i skraldespande eller andre steder i området. Alle personer i Holbæk, som er i besiddelse af videoovervågning, bedes sikre og gemme deres overvågning indtil politiet kontakter dem.

Politiet har desuden fået oplysninger om to forbipasserende unge mænd, som skulle have været på Samsøvej netop som drabet blev begået.

-Vi har endnu ikke fået kontakt til de to mænd. De må meget gerne kontakte politiet, da de kan have informationer, som er vigtige for efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: Gravid kvinde dræbt med flere knivstik

Leave a Reply