18. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En bilist forsøgte fredag formiddag ved 11-tiden at stikke af fra politiet, men endte med at at blive anholdt.

Der var tale om en 28-årig mand fra den københavnske vestegn.

Politiet havde givet tegn til bilisten om at standse, da han kom kørende ad Valdemar Sejrs Vej. Men i stedet for muddelbart at efterkomme politiets henstilling, så smed han bilen ved Hotel Sidesporet og forsøgte at stikke af til fods. Manden blev dog løbet op af politiet og anholdt.

Betjentene fandt efterfølgende ca. fire gram hash i hans bil, og det viste sig, at han i forevejen var frakendt førerretten for bestandigt. Den 28-årige havde et par tusinde kroner på sig, som blev taget til at dække en del af hans udgifter til det offentlige, og samtidigt blev bilen beslaglagt, da han havde kørt gentagene gange uden kørekort. Da der var mistanke om, at manden var påvirket af cannabis, blev der samtidigt udtaget blodprøve.

Når resultatet af blodprøven kommer, vil han høre mere i sin sag. Retten vil senere tage stilling til, om bilen kan endeligt konfiskeres.