19. april 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/kdasomee1/">kdasomee1</a> / Pixabay

I denne uge er det ‘Spil Dansk’-uge, hvor dansk musik er i fokus, og i den anledning er der flere arrangementer i vores område, for de musik- og sangglade.

Både på Jyderup og Holbæk bibliotek er der “Drop in-sang” mandag. Her synger deltagerne danske sange og der er fri entré. Arrangementerne starter kl. 10.00 i i Jyderup og kl. 12.00 i Holbæk.

Arkivfoto: kdasomee1 / Pixabay

Tirsdag kl. 11.00 er der Liva Weel koncert med lærere fra Holbæk Kulturskole. Det foregår på biblioteket i Holbæk og der er fri entré.

Holbæk Lungekor synger for til Fællessang onsdag kl. 11.00 på Holbæk Bibliotek.

På Holbæk Kulturskole mødes de unge fra Ung Musik-holdet med musik valghold. Det arrangementer finder sted onsdag aften kl. 19.00, og der er fri entré.

Torsdag den 3. november er der Fællessang på Sejergaardsskolen i Tølløse. Sammen med skolens 500 elever synges der sange fra den store danske sangskat i skolens hal. Det sker fra kl. 11.00 og der er gratis adgang.

Som led i Spil Dansk-ugen holder Holbæk Folkedansere torsdag aften kl. 19.15 åben prøve i på Holbæk Seminarium. Her bliver der øvet trin, opstillingsdanse og par danse – og så bliver der hygget. Der er fri entré og tilmelding kan ske pr. e-mail Holbaekegnensfolkedansere@gmail.com.

Torsdag klokken 19.00 er der mulighed for at synge danske sange og høre historie og fortællinger om de enkelte sange, som efterskolelærer Anne Fabiansen har udvalgt fra Højskolesangbogen og leverer musik til. På aftenen vil der være supplerende sangstemmer til at synge for. Arrangementet foregår på Jyderup Bibliotek og gratis billetter kan bookes på place2book.com.

På Tølløse Bibliotek er der “Drop in-sang” kl. 12.30 fredag. Her kan man komme og synge danske sange sammen med andre sangglade. Arrangementet er gratis.

Fredag kl. 17.00 er der åben scene for sangskrivere på Holbæk Kulturskole. Hvis man ønsker at spille skal det være originale numre. vil man spille kan man tilmelde sig pr e-mail til Helle Nerup på Helne@holb.dk eller også bare møde op. Arrangementet er gratis.

Kender du til arrangementer, som ikke er nævnt herover? -så send gerne en email til info@holbaekonline.dk eller skriv om arrangementet i kommentarfeltet under artiklen.