15. april 2024

Camilla Visbech Schreiner-Frantzen og Rikke Kure som henholdsvis Dronning Margrethe og borgmester Christina Krzyrosiak Hansen. PRfoto.

Både Dronning Margrethe og borgmester Christina Krzyrosiak Hansen bliver taget under kærlig behandling i årets udgave af Svinninge Revyen.

Fredag d. 4. og Lørdag d. 5. november bliver både Dronning Margrethe og borgmester Christina Krzyrosiak Hansen taget under kærlig behandling i årets udgave af Svinninge Revyen.

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen er i Svinninge Revyen bedre kendt som ’KrizKraz,’ og selvom Danmarks mest kendte borgmester ikke stiller op til folketingsvalget, har hun dog en temmelig stor rolle at spille i lokalrevyen.

– KrizKraz er ikke helt nem at parodiere. Der er ikke de store kendetegn ved kropssprog eller talemåder, andet den Kalundborgjyske dialekt og at hun altid er sød, smilende og perfekt i håret, griner Rikke Kure, der har rollen som borgmester i årets revy.

En anden hovedfigur i årets revy er dronning Margrethe, som i årets løb har leveret rigeligt
materiale til brug i revyen.

-Der bliver brugt en vinkel i monologen, som er lidt anderledes end som så. Det bliver virkeligt morsomt, og publikum får sig en ordentlig overraskelse, fortæller instruktør Sisanne Knudsen. Det er den dygtige Camilla Visbech Schreiner-Frantzen som endnu en gang har rollen som majestæten.

I alt otte skuespillere er med i revyen og de har øvet sig på livet løs 1-2 gange om ugen i KGF´s lokaler i Kundby. Og det er nødvendigt, når man har højaktuelle emner på tapetet som for eksempel krænkelseskultur, veganerpolitik, kropsfokus og en lille sur mand i Rusland. En smule corona kommer naturligvis også ind over.

Billetter kan købes på cafegrill.dk/events.