27. februar 2024

Sparekassen Kronjylland har ansat Maise Larnkjær som privatkundechef i sparekassens Holbæk-afdeling.

Maise Larnkjær er ny privatkundechef i Sparekassen Kronjyllands Holbæk-afdeling. PRfoto.

Maise Larnkjær kommer fra en stilling i Dragsholm Sparekasse og har herudover mange års ledelseserfaring bl.a. som filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Kalundborg og i Grønlandsbanken i Ilulissat på Grønland.

I den nye stilling ser Maise især frem til at arbejde med de gode kundeoplevelser:

-Jeg brænder for at skabe de bedste løsninger til vores kunder med udgangspunkt i deres økonomi og drømme. Vi tilbyder en helhedsrådgivning, så kunden er klædt bedst muligt på til fremtiden – både i gode og dårlige tider, fortæller den nyudnævnte privatkundechef.

Privat bor hun i Asnæs med sin mand Søren og er mor til tre døtre på 12, 16 og 24 år.

Fritiden bruger hun blandt andet på sin store interesse musik og synget i et kor. Hun har tidligere spillet meget på trompet. Derudover værdsætter Maise Larnkjær en gå- eller løbetur i den friske luft eller at tage på campingture med familien i Danmark og i udlandet.

Maise Larnkjær er tiltrådt den nye stilling.