23. juni 2024

Arkivfoto: Pixabay.

Den tidligere juniorverdensmester, holbækkeren Jakob Egholm, skal køre for det lokale cykelhold Restaurant Suri-Carl Ras.

Det oplyser holdet selv på dets Facebook-side.

Egholm fik ikke forlænget sin aftale med World Tour holdet Trek-Segafredo og han har derfor skrevet en aftale med Restaurant Suri-Carl Ras for et år, gældende fra 1. januar 2023. Han skal dermed fremover køre i UCI’s kontinental-klasse.

Ifølge holdets opslag bliver han en del af holdets rutinerede akse, der er så vigtig for, at talentholdet fungerer i praksis. Aksen tæller ogs Magnus Bak Klaris og Rasmus Bøgh Wallin, og de træ skal både til træning og i løb vise vejen for de unge ryttere. Samtidig skal de også sikre, at bunden ikke går ud af holdet, når modgangen rammer.

Jakob Egholms far, Henrik Egholm, er en af holdets ejere, der også tæller Jan Bech Andersen, Brian Holm og cykelrytteren Mads Pedersen.