23. juni 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Holbæk B&I spillede fredag aften ude mod Gørslev IF på Herfølge Stadion.

Holbæk B&I’s tidligere cheftræner, Lars Feist, er assistenttræner for Gørslevs førstehold, så mon ikke han har forsøgt at give sine erfaringer videre til spillerne inden fredagens kamp – men hvis han har, hjalp det ikke stort.

Holbæk kom først til scoring, da Tarik Mourhrib bragte Holbæk foran efter 13 minutter.

Selvom holbækkerne stort set sad på spillet i hele første halvleg, så blev det ikke til flere scoringer. Hjemmeholdet havde det svært, og indkasserede flere gule kort inden der blev fløjtet til pause.

Efter pausen fik hjemmeholdet bedre og bedre styr på tropperne som kampen skred frem og fik flere gode muligheder. Holbæk fortsatte også med at forsøge sig, men først i overtiden lykkedes det igen at komme til scoring, da Simon Müller Nielsen gjorde det til 0-2 for Holbæk.

Dermed fik Holbæk tre vigtige point med hjem.