20. juli 2024

Foto: Rolf Larsen.

Lørdag klokken 12 skete det, som mange folketingskandidater og deres hjælpere har set frem til - valgplakaterne blev hængt op i lygtepælene.

Lørdag klokken 12 skete det, som mange folketingskandidater og deres hjælpere har set frem til – valgplakaterne blev hængt op i lygtepælene.

Ifølge reglerne, må valgplakater hænges op kl. 12.00 den tredje lørdag inden valget.

Kandidater og hjælpere var klar ved de gode lygtepæle og hegn i god tid. Da klokken slog 12, røg valgplakaterne op og så var det ellers videre til næste lygtepæl, for at hænge endnu et sæt valgplakater op.

Efter godt tyve minutter var de fleste partier færdige med at sætte plakater op i Ahlgade og Nygade, for så at fortsætte rundt i byen.

En af dem der var ude og hænge valgplakater op, var udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S).

Socialistisk Folkepartis gruppenæstformand og børne- og undervisningsordfører, Jacob Mark, har udnyttet beliggenheden af sit og borgmester Christina Krzyrosiak Hansen hjem på Gasværksvej ved at pryde det med et kæmpe banner og to valgplakater.

Det var ikke kun i Holbæk, at der blev sat valgplakater op. Over hele kommunen har partimedlemmer, frivillige, venner og bekendte hængt plakater op for kandidaterne til Folketingsvalget, der afholdes 1. november.


Video: Rolf Larsen og Michael Johannessen.

2 thoughts on “Plakatkrigen startede kokken 12.00

  1. Mon ikke bare det var fordi det var en minister, at fotografen tog nogle billeder? Der er jo masser af billeder med andre partier der sætter plakater op.

Comments are closed.