28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Holbæk B&I’s Danmarksserie-hold måtte nøjes med et enkelt point efter lørdagens opgør mod Brønshøj på Tingbjerg Ground.

Holbækkerne havde i første store dele af kampen mest kontrol med spillet og fik efter et kort tid et par halvstore chancer. I den ene sparkede Christian Olsen bolden over mål, og i den anden fik Emil Bjørn headed bolden over.

Brønshøjs Mathias Veltz fik også en stor mulighed, men bolden sad lige i hænderne på Holbæks målmand William Kvist Willumsen.

I 23. minut lykkedes det endelig. Jannik Skov Hansen bragte Holbæk foran 0-1 på assist af Mikkel Jensen efter forsvarsfejl fra hjemmeholdet.

To minutter efter er det også Holbæk der sørger for scoring, desværre som selvmål, da en parrering af et hjørnespark går galt, så bolden snitter Markus Døj, inden den går i mål. Dermed fik Brønshøj udlignet til 1-1.

Både hjemmeholdet og gæsterne havde et par chancer mere, inden dommeren fløjtede til pause.

Efter pausen fik Holbæks Mikkel Jensen to gode chancer for mål, men den ene gik gennem feltet og den anden blev parreret af Brønshøjs målmand Frederik Rej-Rosenqvist.

Kort efter var det så Lasse Brandt Hansen, der fik chancen, men også denne gang var Brønshøjs målmand at finde på sin plads og får parreret.

Holbæk viste gode takter, men kunne ikke ydnyttet chancerne. Det lykkedes heller ikke i tillægstiden, hvor Holbæk fik en mulighed, da Frederik Rej-Rosenkvist var langt ud af målet. Forsøget på at skyde på mål fik dog bolden til at gå over både målmanden og målet.

Kampens sidste chance gik til Brønshøj, da et indlæg til hovedet blev spillet til en helt fri Jeppe Orbe, der dog headede bolden i sidenettet.

Dermed sluttede kampen 1-1.