1. marts 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Mandag aften ved 21-årig kontaktede sundhedspersonale på Holbæk Sygehus politiet fordi mand undrede sig over en mand, som var iført en T-shirt med POLITI på ryggen og sorte shorts. Manden lignede ikke umiddelbart en politimand.

Politiet rykkede ud for at undersøge sagen nærmere og fik kontakt til en 25-årig mand fra Holbæk, som ganske rigtig var iført en T-shirt med teksten POLITI på ryggen.

T-shirten havde en farve og skrifttype på teksten, som gjorde, at den kunne forveklses med en af politiets t-shirts, så den 25-årige sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om brug af genstande, som er forbeholdt en offentlig myndighed.

T-shirten blev beslaglagt som bevis i sagen efter oplysninger fra den 25-årige om, at T-shirten var erhvervet på et kræmmermarked.