24. juni 2024
Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Morten ‘Rudi’ Rutkjær har opsagt sin stilling som sportschef for Holbæk B&I’s Danmarksseriehold.

-Jeg havde håbet at fuldføre projektet, men det har været en ledelsesmæssig udfordring og det kræver desværre for mange ressourcer oveni de andre ting som også skal have min fulde opmærksomhed Akademiet – Landstræner – underviser i DBU og så selvfølgelig min familie, udtaler Morten Rutkjær, der har opsagt sin stilling pr. 31. august.

-Det har været en lærerig periode for mig på godt og ondt, at have det sportslige ansvar for DS holdet og være omkring de megadygtige spillere som har tilvalgt os i HBI, det faktum at vi topper tabellen efter bare 5 kampe vidner om, at truppen har det der skal til for at opnå målsætningen om, at være med i oprykningsspillet til foråret.

Jakob Andersen overtager midlertidigt rollen som sportschef.