29. november 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 15-årig dreng fra Holbæk erkendte spontant, at hans knallert nok kunne køre hurtigere end tilladt, da han blev standset af politiet.

En politipatrulje bemærkede den 15-årige, da han kom kørende ad Kelleklintevej mellem Jerslev og Kelleklinte i Kalundborg Kommune på en knallert med larmende udstødning. Patruljen fik standset knallerten og det var her den unge mand kom med sin indrømmelse, som resulterede i, at politiet sørgede for at få knallerten indbragt til nærmere undersøgelse på et rullefeldt, så det kan bevises hvilken hastighed knallerten reelt vil kunne køre.

Den 15-åriges værge blev underrettet om den nærmere undersøgelse af knallerten, og begge vil høre nærmere fra politiet, når undersøgelsen på rullefeltet er foretaget, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.