5. december 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

Natten til søndag blev en 27-årig mand fra Jyderup blev natten til søndag taget med både narkotika og en kniv.

En politipatrulje kontrollerede ved 2-tiden en bil, som holdt parkeret ved Jyderup Hallen. I bilen sad en 27-årig mand og da politiet henvendte sig, forsøgte han at hælde noget hvid pulver ud på bilens gulv, hvilket han blev stoppet i. Det viste sig, at det var kokain. Den 27-årige blev også fundet i besiddelse af knap 40 gram hash i en dåse, og i bilen fandt politiet også en dolk i en skede.

Kokain, hash og dolk blev beslaglagt og den 27-årige blev sigtet for overtrædelse af både lov om euforiserende stoffer og knivloven, da han, efter politiets mening, ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål at bruge dolken til.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den 27-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne mod ham.