1. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Onsdag formiddag sendte politiet en patrulje til Jyderup-området efter en anmeldelse fra en bilist, som fulgte en slingrende bilist på vej mod Jyderup.

Med hjælp fra anmelderens oplysninger fandt politiet frem til den slingrende bilist, som blev standset på Slagelsevej i Holmstrup.

Bag rattet sad en 35-årig mand fra Mørkøv var fører af.

Han havde ikke nogen førerret til personbilen og en alkometertest viste, at han var påvirket mere end tilladt. Politiet sigtede derfor den 35-årige for spirituskørsel og kørsel uden førerret. Han blev anholdt og taget med til udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Den 35-årige bilist var dog ikke den eneste, som blev sigtet i sagen. For bilens ejer, en 33-årig mand, også fra Mørkøv, blev sigtet for at have overladt føringen af personbilen til en person, som ikke havde noget kørekort og derfor ikke måtte være fører af køretøjet.