24. februar 2024
Holbæk Station. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk Station. Foto: Rolf Larsen.

En voksen mand står til bøde for sin opførsel overfor en 7-årig dreng.

Tirsdag ved 10-tiden måtte en medarbejder fra forebyggelsesafdelingen på Holbæk politistation afbryde et møde med Holbæk Kommunes SSP-afdeling i lokaler på Holbæk togstation, idet politimanden kunne høre højlydt råben og barnegråd ud i forhallen på togstationen.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Vidner kunne fortælle, at en mand var kommet ud fra kiosken og havde sparket til en kuffert, som en 7-årig dreng fra Holbæk i selskab med sin mor havde medbragt. Samtidig havde manden råbt højlydt efter drengen, der var begyndt at græde.

Politiet fik senere på stationen kontakt til en 48-årig mand fra Hvalsø, der blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af adfærden over for drengen, som ifølge den 48-åriges forklaring havde skubbet sin kuffert ud foran ham, da han forlod kiosken. Han havde derfor råbt ad drengen.

Den 48-årige kan nu forvente at modtage en bøde som afgørelse på sagen.