24. juli 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 29-årig mand fra Regstrup er blevet sigtet for en lang række lovovertrædelser, heriblandt for forsøg på bestikkelse af politiet.

Sagen tog sin begyndelsen mandag kort før klokken 13, da en varebil påkørte en campingvogn, som stod i en indkørsel til en privat adresse på Månebakken i Kalundborg. Påkørslen af campingvognen medførte, at campingvognen ramte både beboerens hus samt en henstillet trailer i indkørslen.

Føreren af varebilen var efterfølgende kørt fra stedet uden at give sig til kende.

Påkørslen blev anmeldt til politiet, som eftersøgte køretøjet i Kalundborg, hvilket førte til, at politiet klokken 13.10 anholdt en spirituspåvirket, 29-årig mand fra Regstrup som fører af varebilen.

Den anholdte fører blev i forbindelse med anholdelse lagt i håndjern, inden transport til et sygehus for at få udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Under transporten til sygehuset tilbød den 29-årige nogle penge for at blive frigjort af håndjernene, og under opholdet på sygehuset i forbindelse med blodprøveudtagelsen kaldte han politibetjentene for flere nedsættende og nedværdigende ting.

Inden han blev løsladt blev den 29-årige ud over sigtelse for spirituskørslen og flugten fra påkørslen af campingvognen også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om bestikkelse af en offentlig myndighed og for fornærmelig tiltale mod polititjenestemænd.

Den 29-årige vil høre nærmere fra politiet på et senere tidspunkt, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger, og sagerne imod ham skal afgøres, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.