30. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Mandag aften ved 20.30-tiden kom en mand alvorligt til skade, da han faldt flere meter ned fra et vindue i Ahlgade.

Politi og ambulance blev kaldt til stedet, og ambulancepersonalet begyndte at give førstehjælp til den 36-årige mand, inden han i ambulance blev kørt til flyvepladsen i Holbæk, hvor lægehelikopteren afventede og efterfølgende fløj den tilskadekomne til fortsat behandling på Rigshospitalets traumecenter.

Politiet undersøgte omstændighederne og fik klarlagt, at manden var faldet 5-6 meter ned fra et vindue i tredje sals højde og landet på fortovet på Ahlgade. Herved var han kommet alvorligt til skade, men politiets foreløbige konklusion er, at der ikke ligger noget strafbart bag faldet fra vinduet.

Flere restaurationsgæster så ulykken og politiet anbefaler vidner, herunder restaurationsgæsterne, til at kontakte sundhedsfagligt personale, hvis man får ubehag, som den voldsomme oplevelse måske måtte give anledning hertil.