12. juli 2024

Der var gule hatte, gule trøjer og gule kjoler over alt. Foto. Rolf Larsen.

Der har været ros og anderkendelse af de de danske Tour de France-fans opførsel, både under enkeltstarten og under 2. etape, som gik gennem Holbæk. Blandt dem der har rost publikum er den lokale cykelstjerne Mads Pedersen.

Der har været ros og anderkendelse af de de danske Tour de France-fans opførsel, både under enkeltstarten og under 2. etape, som gik gennem Holbæk. Blandt dem der har rost publikum er den lokale cykelstjerne Mads Pedersen.

Da Mads Pedersen kom i mål som nr. 3 i Nyborg efter en voldsom spurgt, blev han af TV2 spurgt, hvordan han oplevede turen gennem Holbæk.

Hans svar til TV2-reporteren var kort, men kom fra hjertet, da han sagde:

-Det var helt fantastisk. Once in a lifetime. Tak Holbæk.