Hjælpsom cafégæst udsat for tyveri

En kvindelig café gæst blev fredag eftermiddag udsat for tyveri, da hun var på café i Skarridsøgade i Jyderup.

Gæsten, en 24-årig kvinde fra Jyderup, anmeldte tyveriet kl. 14.10. Hun har fortalt politiet, at hun var blevet kontaktet af en mand på caféen, som bad om hjælp til at få sin mobiltelefon til opladning i en stikkontakt. Kort efter bad manden om at få telefonen tilbage og forsvandt fra stedet. Kvinden opdagede her, at hendes taske var væk. Ude på gaden genkendte kvinden manden fra caféen, og så han bar på hendes taske. Det lykkedes kvinden at vrsite tasksen ud af hænderne på manden, som derefter løb fra stedet. Kvinden opdagede efterfølgende, at hendes trådløse JBL hovedtelefoner var væk fra tasken.

Manden beskrives som: 30-40 år, 165-170 cm høj, almindelig af kropsbygning, mellemøstlig af udseende, brun hudfarve og brunt kort hår. Han havde mørkt fuldskæg med hvide nister og talte dansk med accent. Han var iført sort regnfrakke, sorte bukser, sorte sko og medbragte en Samsung mobiltelefon og oplader.

Politiet hører gerne fra borgere, der måtte have oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply