20. maj 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Søndag morgen anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand fra Holbæk for kørsel i en personbil i formentlig påvirket af både alkohol og narkotika, selv om han i forvejen var frakendt kørekortet og derfor ikke måtte være fører af køretøjet.

Manden var blevet standset af politiet kort før klokken 6 søndag morgen på Roskildevej i Vipperød.

Den 25-årige blev taget med og fik udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for netop både alkohol og euforiserende stoffer, hvorefter han blev løsladt. Når analyseerklæringerne foreligger, vil den 25-årige høre nærmere fra politiet.

Bilen, som den 25-årige var fører af, var ikke hans, hvorfor bilejeren efterfølgende er blevet sigtet for, at have overladt føringen til en person, som ikke lovligt kunne være fører af køretøjet. Også bilejeren kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i form af en bøde.