24. juli 2024

Arkivfoto: Pixabay

Der er gode muligheder for at opleve kunst når kunstnere og udstillingssteder i Midt- og Vestsjælland slår dørene op til "Kunst i pinsen".

Arkivfoto: Pixabay

Der er gode muligheder for at opleve kunst når kunstnere og udstillingssteder i Midt- og Vestsjælland slår dørene op til “Kunst i pinsen”.

Alene i Holbæk Kommune er der 33 kunstnere/udstillingssteder, som deltager. Der er flere forskellige udtryksformer fra keramik, tekstil, kunsthåndværk til tegning, maleri og smykkekunst. Har man lyst til at tage lidt længere væk, er der også udstillinger i Kalundborg, Ringsted, Lejre, Sorø, Slagelse og Roskilde kommuner.

Der er både amatører og professionelle blandt kunstnerne, og det betyder, at man som gæst kan møde både den helt store kunst og det spirende talent.

Alle udstillingssteder har åbent fra 11-17 fra den 4. til den 6. juni.

Hjemmeside og app hjælper på vej

For at gøre det nemt at danne sig et overblik over udstillingerne og de deltagende kunstnere, er der lavet foldere, som kan hentes på bibliioteker og turistformidlinger i de syv medvirkene kommuner. Der er også lavet en hjemmeside www.kunstipinsen.dk og en app. Så kan man nemt planlægge sin tur hjemmefra eller undervejs.

Kunst på biblioteket

På Holbæk Bibliotek i Nygade udstilles værker fra flere end 20 forskellige kunstnere i bibliotekets store sal, samt i udlånslokalet. Udstillingen på biblioteket kan opleves til den 28. juni.