Glemt stegepande startede brand

Søndag aften kort før klokken 18.30 rykkede brandvæsnet ud til et rækkehus på Vandværksbakken i Jyderup, efter en 76-årig mand havde slået alarm til brandvæsnet, fordi der var gået ild i emhætten.

Det var sket, da han havde glemt en stegepande på komfuret.

Den 76-årige mand var kommet uskadt ud fra boligen og kunne oplyse, at han på komfuret havde tændt for en stegepande med olie. Han var blevet forstyrret af et telefonopkald, så han havde ikke haft sin opmærksomhed rettet mod køkkenet, hvor emhætten var blevet antændt.

Brandvæsnet ankom til stedet og gik i gang med slukningen af branden, der fra emhætten havde bredt videre op mod taget på rækkehuset.

Politiet sigtede den 76-årige for overtrædelse af beredskabslovgivningen på grund af den manglende opmærksomhed ved noget, der kunne medføre en ildebrand. Han kan nu forvente at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Leave a Reply