29. november 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

Natten til mandag var en større eftersøgning i gang efter en 82-årig mand fra Holbæk, som var forsvundet tidligere søndag aften.

Politiet modtog kl. 22.34 en henvendelse fra hjemmeplejen om, at den 82-årige ikke var i sit hjem, som forventet.

Flere familiemedlemmer havde i løbet af aftenen været i gang med at lede efter den savnede mand, der har besvær med at finde rundt og ikke husker så godt.

Politiet iværksatte herefter en humanitær eftersøgning efter den savnede 82-årige mand, der blev meldt savnet hos forskellige trafikselskaber og lokale taxa-vognmænd.
Familien havde tillige efterlyst ham via de sociale medier, hvilket betød, at politiet først på natten fik oplysninger om, at den savnede måske var set på Københavns Hovedbanegård tidligere på aftenen.

Den savnede kunne derfor formodes at søge mod sin tidligere bopæl i Nordsjælland, hvorfor Nordsjællands Politi nu også blev involveret i eftersøgningen af den 82-årige. Han blev tillige efterlyst via politiets Twitter-konto med foto, ligesom politiet fik yderligere oplysninger fra DSB om, at den savnede kunne være taget med toget til Nordsjælland.

Familien til den 82-årige ledte i området omkring Kystbanen-togstrækningen, ligesom de lokale taxa-vognmænd i Nordsjælland blev informeret om den savnede mand.

Først kl. ca. 05.45 bemærkede en hundelufter den savnede mand i Rungsted-området, hvorefter han i god behold straks blev genforenet med sin familie.