8. maj 2024

Holbæks spillere blev noteret for 3 mål mod modstandernes 2 mål – men tabte alligevel kampen. Det er der en god grund til.

Lørdag var Holbæk B&I en tur i Sundby Idrætspark på Amager for at spille mod B1908 i Danmarksserien.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 efter otte minutter med en scoring af Patrick Bielefeldt Pedersen.

Holbæk viste gode takter og i 26. minut udlignede Jannik Skov Hansen til 1-1.

Med blot et par minutter tilbage af første halvleg, bragte B1908 sig igen foran, da Simon Sinkjær, som i øvrigt for ti år siden spilled syv kampe for Holbæk -dengang Nordvest FC – sendte bolden i Holbæk-målet til 2-1.

Inden dommerfløjtet, fik amagerkanerne endnu en scoring på tavlen, desværre leveret af Holbæks egen Frederik Nymark, som blev noteret for selvmål.

Dermed var stillingen 3-1, da de to hold gik til pause.

Selvom der blev kæmpet om bolden i 2. halvleg, så var det så som så med scoringerne.

Holbæks Mikkel Jensen fik reduceret til 3-2 i 60. minut, men ellers kom der ikke flere mål.

Kampen endte dermed 3-2 – hvoraf Holbækspillerne altså havde leveret 3 af målene.