15. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En bil og en cykel stødte tirsdag kl. 12.25 sammen i krydset Dampmøllevej – Platanvej i Holbæk.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt med cyklisten, en 22-årig mand fra Grevinge, som fortalte, at han var cyklet ad Dampmøllevej i vestlig retning, da stødte sammen med en personbil, som kom kørende ad Platanvej mod syd og videre frem over vigelinjen ud på Dampmøllevej i forbindelse med et højresving ad Dampmøllevej mod vest.

Efter sammenstødet var bilisten ikke standset ofr at tale med cyklisten, men var kørt videre. Cyklisten havde aflæst bilens nummerplade, så politiet kunne efterfølgende få kontakt til den 72-årige mandlige bilist fra Holbæk på dennes bopæl og afhørte ham til sagen.

Cyklisten slap, ifølge politiet, uskadt fra sammenstødet, og politiet har optaget rapport om sagen og parterne vil senere høre nærmere fra politiet, når undersøgelserne af uheldet er afsluttet.