27. april 2024

Foto: Michael Johannessen.

Lørdag aften ved 21.30-tiden rykkede flere politipatruljer ud, da en mandlig gæst på The Old Irish Pub i Vestergade var blevet voldsom.

Lørdag aften ved 21.30-tiden rykkede flere politipatruljer ud, da en mandlig gæst på The Old Irish Pub i Vestergade var blevet voldsom.

Personalet på stedet havde bedt manden forlade stedet, hvorved der opstod tumult.

Fremme på stedet fik betjentene forbindelse med en 41-årig mand fra Holbæk, som var opfarende og havde slået ud efter flere personer på stedet. En kvindelig medarbejder på pubben var blevet ramt i ryggen, men ingen var, ifølge politiet, kommet noget alvorligt til.

Den 41-årige blev anholdt og i forbindelse med anholdelsen slog han en politibetjent i ansigtet.

Den 41-årige blev sigtet for vold og taget med til stationen til afrusning i detentionen, og senere afhøring.

Sagen blev herefter vurderet juridisk, og der blev ikke fundet grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Han blev løsladt søndag morgen, men kan forvente at høre mere i sin sag senere.

1 thought on “Voldsom værtshusgæst slog betjent i ansigtet

  1. Det er åbenbart gået helt galt i Holbæk denne. Weekend, havde en datter der blev indlagt ved 02 tiden, pga mistanke om en en havde proppet noget i hendes drinks, hun var helt væk og heldigvis tiltalte hende veninde 112 da vi kom til sygehuset lå der en der os havde været ude for det samme… er folk ligeglad med andres liv?? Holbæk natteliv er åbenbart et uhyggelig sted

Comments are closed.