23. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Der bliver rig mulighed for ledige og interesserede virksomheder for at lære hinanden bedre at kende, når Holbæk Kommune i samarbejde med en række samarbejdspartnere inviterer til jobmesse.

-Vi håber, at et uformelt møde mellem virksomheder og ledige kan føre til ansættelser. Jobmessen bliver et forum, hvor man helt uforpligtigende kan få en snak, som måske kan udvikle sig til et samarbejde. Vi ved, at mange virksomheder mangler arbejdskraft og vi ved også, at de er meget fleksible for at løse deres udfordringer, så jeg vil opfordre alle med interesse til at tilmelde sig, siger Søren Stavnskær (V), formand for Udvalget for Beskæftigelse Uddannelse og Erhverv i Holbæk Kommune.

Fleksible ansættelsesformer

Ifølge en pressemeddelelse fra Holbæk Kommune kigger flere og flere virksomheder konkret på fleksible ansættelsesformer som f.eks. deltid, småjob og opgavetilpasning. For der er behov for at tænke nyt, hvis virksomhederne skal løse de nuværende rekrutteringsproblemer, siger formand for Dansk Industri, Jan Bybjerg Pedersen:

-Jeg håber, at der kommer mange ledige til jobmessen, for jeg ved, at virksomhederne er klar til at rykke sig for at få de hænder, der er brug for. Vi kigger på de muligheder der er, og det gælder også ved rekruttering. Der er travlt, og vi skal have løst mange opgaver både nu og i fremtiden, så derfor er vi glade for, at Holbæk Kommune sammen med os og de andre samarbejdspartnere nu tager et nyt værktøj i brug for at løse udfordringerne, siger formand for Dansk Industri, Jan Bybjerg Pedersen.

Jobmessen, der er arrangeret af Holbæk Kommune i samarbejde med Holbæk Erhvervsforum, OK Rengøring A/S, Føtex i Holbæk, Dansk Industri Vestsjælland og Gislinge Mureren ApS, afvikles som en klassisk messe, hvor omkring 35 virksomheder hver har en stand, som jobsøgende kan besøge.

Messen finder sted mellem tirsdag d. 17. maj kl. 10.00 – 12.00 i Elværket i Holbæk.