1. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Klokken 00.05 natten til kontaktede en opmærksom kvinde politiet og anmeldte, at en mand stod tæt på en lastbil på Spættevej i Store Merløse, hvis bruger hun kendte.

Da hun nærmerede sig manden for at undersøge, hvad han lavede på stedet, løb manden fra stedet og fik under flugten følgeskab af endnu en mand. De løb begge fra stedet gennem en have og videre ud til en sti, hvor de forsvandt væk på nogle løbehjul.

Mændene var begge ca. 180 cm høje, tætte af bygning, iført mørkt tøj og med sorte skaterhjelme. Den ene havde lidt skæg, og ifølge anmelderen talte de to mænd ikke dansk sammen.

Politiet ledte forgæves efter de to mistænkte, men fik klarlagt, at de måske kunne mistænktes for at have været inde i lastbilen, hvis handskerum var blevet gennemrodet. Der var tilsyneladende ikke stjålet noget fra lastbilen, som ikke havde nogen skader efter opbrydning.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd på flugt i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.