24. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Søndag morgen klokken 05.52 rykkede politiet ud til en sag om vold i Vestergade i Holbæk, hvor en dørmand var blevet slået i hovedet med en knyttet hånd.

Voldsmanden blev udpeget som en 51-årig mand fra Holbæk, som blev anholdt og sigtet for vold mod dørmanden. Han blev afhørt til sagen og derefter løsladt.

Den 51-årige han forvente at blive indkaldt til et retsmøde, hvor han ud over en straf måske også kan blive idømt et forbud mod ophold i nattelivet i en periode.

Melding om slagsmål

Omtrent samtidig md sagen i Vestergade, så fik politiet melding om, at flere personer var i slagsmål i passagen mellem Nygade og Bysøstræde. En person skulle være tildelt flere slag og spark, mens personen lå på jorden.

Politiet kørte til området, hvor politiet ikke fik kontakt med nogen, der havde været udsat for vold. I øvrigt fandt politiet heller ikke noget slagsmål eller anden uorden, der gav anledning til indgriben.

Efter lidt præventiv patruljering i området fandt politiet ikke grundlag for yderligere indsats i natteliv på dette tidspunkt af døgnet, hvor gæster formodes at være på vej hjem fra lukkede restaurationer.