I chok: Påkørte el-skab og forsvandt

Lørdag aften kl. 19.05 rykkede politiet ud til et solo-færdselsuheld på Hovedgaden i Regstrup, hvor bilisten efterfølgende var kørt fra stedet.

Fremme på stedet kunne politiet konstatere, at en hæk, et plankeværk og et el-skab var blevet påkørt. På stedet lå der dele fra det skadevoldende køretøj, blandt andet fandt politiet en nummerplade, som stammede fra en bil tilhørende en 38-årig mand fra Regstrup.

På bilejerens adresse fandt politiet en bil med skader, som kunne stamme fra uheldet. Endvidere manglede bilen også en nummerplade, så politiet mistænkte den 38-årige for at have været fører af bilen i uheldsøjeblikket.

Den 38-årige oplyste, at han var kommet kørende og havde mistet kontrollen over bilen, hvilket resulterede i at han påkørte hækken, plankeværket og el-skabet. På grund af chok fortsatte han sin kørsel til bopælen efterfølgende uden at underrette ejerne af de påkørte genstande.

Politiet rekvirerede efterfølgende et elselskab til at kigge nærmere på elskabet, hvor ledninger stak ud. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, som politiet har optaget rapport om.

Leave a Reply